Kin Bedrijfsmakelaars

KIN Bedrijfsmakelaars

Zoek meer

Kin Bedrijfsmakelaars

Wij zijn er voor u!

Vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg is Kin Bedrijfsmakelaars sterk vertegenwoordigd in Midden- en West-Brabant. De kantoren zijn actief in het aan– en verkopen, aan- en verhuren en taxeren van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grondposities. Daarnaast adviseert en bemiddelt Kin bij de overdracht van de meest uiteenlopende beleggingen. Zij geniet daarbij het vertrouwen van een brede verscheidenheid aan opdrachtgevers: beleggers (institutioneel en particulier), verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren en uiteraard de eindgebruikers van bedrijfsmatig vastgoed.

 

Van grote waarde voor verhuurders en verkopers bij verkoop, verhuur en taxaties

De vastgoedeigenaar vraagt om een optimaal rendement en minimale leegstand. Kin Bedrijfsmakelaars kent dit belang als geen ander en maakt zich daar hard voor. Hoe? Door altijd centraal in de markt te staan, midden tussen ondernemers uit de regio. Kin is aangesloten bij NVM Business, is VastgoedCert-gecertificeerd en beschikt als één van de weinigen in de regio over de licentie om TMI-taxaties te mogen verrichten.

 

Van grote waarde voor huurders en kopers bij (her)onderhandeling, (her)huisvesting, sale-and-leaseback

De huidige economie biedt huurders en kopers volop kansen om de huisvesting te optimaliseren. Kin denkt oplossingsgericht bij vragen over een marktconforme huurprijs, de uitstraling van een kantoor of de status van een locatie. Kin zoekt en vindt mogelijkheden om te besparen op de huidige locatie. Of zoekt en vindt een betere plek om kostenbewust te huren of kopen. Ook op vragen over sale-and-lease-back constructies kent Kin het antwoord. Aan de hand van een huisvestingsscan brengt Kin mogelijke besparingen of andere verbeteringen snel in kaart. Zij ontzorgt tevens bij het openbreken van huurcontracten, het opstellen van nieuwe overeenkomsten en bij de begeleiding van herhuisvesting. De dienstverlening geldt ook voor (onder-)verhuur van overbodige bedrijfsruimtes en het uitvoeren van taxaties.

 

Bemiddeling in beleggingen

De specialisten van Kin begeleiden de meer gecompliceerde beleggingstransacties in opdracht van bancaire instellingen, beleggingsinstellingen, institutionele- en particuliere beleggers. Dagelijkse omgang met huurders en kopers levert kennis op die van grote waarde is om de vragen en wensen van beleggers, ontwikkelaars en gemeenten te beantwoorden. Kin bemiddelt in woningportefeuilles, bedrijfsmatig vastgoed en retail.

NVM en vakgroep NVM Business

Kin Makelaars heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM), vakgroep NVM Business.

Elke sector vraagt om een afzonderlijke benadering van vraag en aanbod. Daarom is de NVM opgedeeld in drie vakgroepen, waarbij gespecialiseerde leden zijn aangesloten.

De vakgroep NVM Business bestaat uit circa 700 NVM-makelaars, gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Zij werken dagelijks met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers, beleggers en gebruikers. De objecten lopen uiteen van winkels tot bedrijventerreinen en van industrieel onroerend goed tot megakantoren. Deze NVM-specialisten onderscheiden zich op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat.

Teun Lebbink - Kin Bedrijfsmakelaars

Teun Lebbink

teun@kinmakelaars.nl

knud

Knud Nelissen

knud@kinmakelaars.nl